Schoenen van Adriaanse-Tom

Adriaanse-Tom is een moderne eigentijdse schoenenzaak in Capelle a/d IJssel vlakbij Rotterdam met een prachtig assortiment aan herenschoenen en damesschoenen. Wij hebben een zeer ruime sortering aan keuze, kwaliteit en merken. Ons aanbod omvat kwaliteit schoenen voor dames en heren tegen een betaalbare prijs. Een overzicht van de merken die Adriaanse-Tom onder andere in haar gevarieerde assortiment heeft hieronder.

Reparatie

U kunt ook uw schoenen laten maken in onze vakkundige schoenmakerij. Wij zijn een gecertificeerde schoenmakerij en aangesloten bij het schoenmakersgilde. Ook voor het dupliceren van sleutels en het slijpen van scharen en messen kunt u bij ons terecht. We beschikken tevens over een stomerijservice.

Modieuze schoenen

Voor stijlvolle en modieuze schoenen van bekende merken, zoals: Via vai, Blackstone, Van Bommel, Fred de la Bretoniere, Shabbies en nog veel meer merken bent u bij Adriaanse-Tom aan het juiste adres.

Tassen & reisartikelen

Adriaanse-Tom heeft een ruime sortering aan lederwaren en reisartikelen. Variërend van koffers, rugzakken, trollys, portemonnees tot laptoptassen. Van bekende merken zoals: Samsonite, Guess, Cowboysbag en nog veel meer.

Schoen & sleutelservice

Wij zijn een gecertificeerde schoenmakerij en aangesloten bij het schoenmakersgilde. U kunt bij ons terecht voor vakkundige schoen reparaties. Ook dupliceren wij sleutels.