Schoenmakerij Nieuwerkerk aan den IJssel

Nette schoenen zijn een belangrijk onderdeel van een verzorgde uitstraling. Het is dan ook belangrijk om geen kapotte of versleten schoenen te dragen. Niet alleen zorgt dit voor een slechte grip op het ondergrond, maar kan dit ook gevolgen het voor je voeten zoals hielspoor of een verdikking van eelt onder je voet. Daarbij is het niet zo dat je beschadigde schoenen direct moet weggooien, zodra deze beschadigd zijn. In veel gevallen kun je de schoenen nog repareren. We hebben als schoenmakerij al honderden, al dan niet duizenden, schoenen gerepareerd en weten dus precies we diverse beschadigingen kunnen verhelpen zoals:
Behalve voor schoenen kun je ook bij Adriaanse Tom Bags and Shoes terecht voor het laten bijmaken van huissleutels, fietssleutels en autosleutels van alle merken. Met de modernste apparatuur zorgen we dat uw sleutels perfect gekopieerd worden.

Waar kan schoenmakerij Adriaanse Tom Bags and Shoes je mee helpen.

  • Nieuwe hakken
  • Leren zolen
  • Rubber zolen
  • Dames hakken
  • Nieuwe ritsen in laarzen
  • Schoenen oprekken
  • Orthopedische aanpassingen
  • Hielvoering

perfect zittende schoenen bij Schoenmakerij Nieuwerkerk aan den IJssel.

Heb je een nieuw paar schoenen aangeschaft en lopen deze niet fijn. Zitten je schoenen te strak of heeft de schoen geen goede zool? Dit kunnen we eenvoudig verhelpen, waardoor je de schoenen niet hoeft te retourneren. We denken graag met je mee en hebben de juiste apparatuur om jouw schoen aan te passen naar jouw voet.

Vakmanschap, kwaliteit en ambacht bij Schoenmakerij Nieuwerkerk aan den IJssel.

De kwaliteit van uw schoen staat bij ons voorop. We zijn experts bij het aanpassen en/of repareren van uw schoenen. Hieronder zie je een impressie van ons werk en gereedschap.

Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Gilde schoenmakerij

Als Gilde Schoenmakerij kunnen we onder meer Van Bommel, Van Lier, Greve schoenen repareren met de originele materialen. Bovendien repareren we ook Santoni, Crockett & Jones, Harris, Magnanni, UGG, Dubarry, Mephisto, Morechi en Verschuren met de beste materialen. Zo zien uw schoenen er na reparatie weer als nieuw uit.

Van-Lier-logo-1
Van-bommel-logo
Logo schoen merken1
Logo schoen merken2
Logo schoen merken3
Logo schoen merken4
Logo schoen merken5

Adriaanse-Tom Bags & Shoes

Koperwiek 48
2903 AE Capelle a/d IJssel

Tel: 010 – 4511103
Mail: info@adriaanse-tom.nl

Winkelwagentje