Shoespa Capelle aan den IJssel

Schoenen zijn een onderdeel van jouw look. Vieze schoenen zijn dan ook een echte no-go. Toch kan het zijn dat er zulke hardnekkige vlekken op zitten, dat je ze er zelf niet meer vanaf krijgt. Bij te hardnekkig schrobben kun je het leder beschadigen, waardoor je schoenen er verouderd uit kunnen zien. Gelukkig kun je dit eenvoudig oplossen door je schoenen naar de Shoe Spa te brengen in Capelle aan den IJssel. Hier doen wij onder andere jouw:

  • Schoenen reinigen
  • Sneakers reinigen
  • Lederen schoenen reinigen
  • Wandelschoenen reinigen

Wij beschikken over een specialistische stoomreiniger en schoonmaakmiddel waarmee wij hardnekkige vlekken zonder problemen kunnen verwijderen. Hierdoor hoef je dus geen nieuw paar schoenen te kopen en kun je nóg langer genieten van jouw favoriete paar schoenen!

Sneakers en lederen schoenen reinigen Capelle aan den IJssel

Wil je jouw sneakers of lederen schoenen laten reinigen in Capelle aan den IJssel of Rotterdam? Dan ben je welkom in onze Shoe Spa in Capelle aan den IJssel! Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het reinigen en schoonmaken van verschillende schoenen. Zo verdwijnen hardnekkige vlekken in je suède of lederen schoenen als sneeuw voor de zon. Ook kunnen wij andere lederen items schoonmaken zoals portemonnees, rugzakken, reistassen en aktetassen. Dit alles kunnen wij eenvoudig voor jou reinigen in onze Shoe Spa in Capelle aan den IJssel

Op zoek naar iets bijzonders?

Je bent altijd welkom om jouw sneakers en schonen naar ons toe te brengen in Capelle aan den IJssel. Ben je dan nog op zoek naar iets nieuws? Een nieuw paar schoenen, een rugzak, een tas of misschien zelfs een sjaal of inlegzolen? Neem dan gerust eens een kijkje in onze winkel. Wij hebben een ruime verscheidenheid aan luxueuze en stijlvolle producten waar je goed mee voor de dag komt. Kun je iets niet vinden of heb je extra hulp nodig? Vraag ons gerust om hulp! Wij helpen je graag verder, ongeacht of dit is in onze fysieke winkel of webshop.

Adriaanse-Tom Bags & Shoes

Koperwiek 48
2903 AE Capelle a/d IJssel

Tel: 010 – 4511103
Mail: info@adriaanse-tom.nl

Winkelwagentje