Shoe Spa Rotterdam

Niet alleen jijzelf heeft goede verzorging. Als je graag lang wilt doen met je schoenen, dan ontkom je er niet aan om je schoenen goed te verzorgen. Verwen je schoenen daarom eens in onze Shoe Spa in Rotterdam! Wij onderhouden graag jouw schoenen. We kunnen namelijk schoenen schoon laten maken, sneakers reinigen en zelfs sneakers laten maken! Dat alles op wens van jou, om zo jouw voeten te laten zweven in comfort. Een schoen van goede kwaliteit is namelijk extreem belangrijk. Je loopt namelijk iedere dag misschien wel vele kilometers. Zonder goede schoenen kan dit een negatieve impact hebben op jouw voet en dus ook jouw lichaam! Bij Adriaanse& Tom Bags en Shoes ben je welkom om jou en je schoenen eens goed te verwennen in de Shoe Spa Rotterdam! Wij specialiseren onszelf onder andere in:

  • Sneakers reinigen
  • Sneakers laten maken
  • Schoenen reinigen
  • Schoenen schoon laten maken
  • Lederwaren schoonmaken
  • Wandelschoenen reinigen

Ook kun je bij ons terecht om prachtige schoenen te kopen van gerenommeerde merken. Ook voor andere lederwaren zoals tassen, rugzakken, portemonnees en het kopen van inlegzolen ben je bij ons aan het juiste adres.

Volg ons op Instagram

Sneakers en andere schoenen reinigen

Loop je veel, ben je onlangs op festival geweest of wandel je graag in het bos? Dan herken je het vast weleens dat je schoenen behoorlijk vies kunnen worden door bijvoorbeeld modder. Hardnekkige vlekken en ook vieze leren schoenen krijg je er niet altijd meer uit. Gelukkig kunnen wij dit doen met onze gespecialiseerde apparatuur. Hiermee reinigen wij de schoenen zonder het leder te beschadigen. Je bespaart hiermee dus de kosten voor een nieuw paar schoenen en is het dus ook beter voor het milieu! Ook kunnen wij andere lederen producten reinigen zoals rugzakken, portemonnees en natuurlijk schoenen en sneakers.

Sneakers en schoenen laten maken

Zoals iedereen weet is schoenen maken een ware ambacht. Een ambacht waar wij dan ook op trots zijn. Sommige mensen kunnen op zoek zijn naar een specifieke vorm schoen of stijl. Ben jij hiernaar op zoek? Dan ben je zeker welkom in onze winkel in Rotterdam. Wij kunnen sneakers en schoenen laten maken naar jouw wens! Ben je op zoek naar andere lederen producten zoals lederen schoenen, tassen of reisaccessoires? Neem gerust een kijkje in onze webshop! Wij bieden een ruim assortiment aan lederen producten van de beste kwaliteit!

Adriaanse-Tom Bags & Shoes

Koperwiek 48
2903 AE Capelle a/d IJssel

Tel: 010 – 4511103
Mail: info@adriaanse-tom.nl

Winkelwagentje