Tassen, reisartikelen en lederwaren bij Adriaanse-Tom

Naast een gevarieerd assortiment aan schoenen beschikt Adriaanse-Tom ook over een ruim assortiment aan hoogwaardige reisartikelen, damestassen en lederwaren van bekende merken. Op zoek naar een koffer, trolly, Eastpak rugzak, laptoptas of gewoon een portemonnee? Adriaanse-Tom heeft het allemaal. Een zeer uitgebreide sortering die voor zowel de reisbagage, tassen als lederwaren geldt. Ook kunt u bij Adriaanse-Tom terecht voor paraplu’s, handschoenen schrijfmappen, portefeuilles, agenda’s en meer.

Onze merken
Adriaanse-Tom levert op het gebied van reisbagage, tassen en lederwaren de hoogste kwaliteit van de volgende merken:

Modieuze schoenen

Voor stijlvolle en modieuze schoenen van bekende merken, zoals: Via vai, Blackstone, Van Bommel, Fred de la Bretoniere, Shabbies en nog veel meer merken bent u bij Adriaanse-Tom aan het juiste adres.

Tassen & reisartikelen

Adriaanse-Tom heeft een ruime sortering aan lederwaren en reisartikelen. Variërend van koffers, rugzakken, trollys, portemonnees tot laptoptassen. Van bekende merken zoals: Samsonite, Guess, Cowboysbag en nog veel meer.

Schoen & sleutelservice

Wij zijn een gecertificeerde schoenmakerij en aangesloten bij het schoenmakersgilde. U kunt bij ons terecht voor vakkundige schoen reparaties. Ook dupliceren wij sleutels.